Чеський хокейний арбітр Павел Лаінка помер від травми, які отримав після удару шайби в голову.

Про це 13 вересня повідомив редактор чеської версії сайту Національної хокейної ліги Роберт Новотни в Twitter. Трагічний випадок стався 25 серпня під час матчу юніорських команд чеських міст Брно і Шумперк. Після сильного удару шайба потрапила в ділянку голови арбітра, яка не була захищена спеціальною екіпіровкою. За життя 24-річного Лаінки медики боролися два тижні. Помер він 10 вересня.

"Після серйозної травми голови нас залишив наш друг і колега Павло Лаінка. Співчуття родині. Спочивай з миром ", - написав Новотни в соцмережі.

Федерація хокею Чехії висловила співчуття у зв'язку з кончиною арбітра. Всі найближчі матчі чеської Екстраліги і юніорські хокейні дивізіони країни починатимуть з хвилини мовчання, щоб вшанувати пам'ять Павла Лаінки.

Нагадаємо, паралімпійська чемпіонка з Бельгії вирішила відстрочити евтаназію після завоювання срібної медалі на Іграх в Ріо.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще