Володимир Путін одночасно з'явився на зустрічі в Кремлі та на своїй дачі на Алтаї. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook російський журналіст Олег Кашин.

"В той час, коли президент зустрічався з членами Громадської палати РФ, його помітили на президентській дачі на Алтаї", - розповів Кашин.

Читайте також: Путін забрав в України знижку на газ

Джерело Altapress.ru повідомило, що Путін декілька днів тому прилетів в Гірничо-алтайський аеропорт. Літак голови РФ супроводжували ще п'ять різних бортів.

Журналісти підтвердили, що глава держави зараз відпочиває в Онгудайському районі на своїй дачі. Водночас сайт Громадської палати РФ подав пряму трансляцію зустрічі Путіна з членами Громадської палати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Олег Кашин зазначив, що ЗМІ вже неодноразово писали про двійників Путіна. Зокрема, у лютому опозиціонер Олексій Навальний стверджував, що на Мінських переговорах був присутній не президент РФ, а чоловік, схожий на Путіна.

Раніше з'являлась інформація, що нещодавно до Ватикану літав теж не справжній, а фейковий Путін. Він мав зустріч з Папою Римським Франциском, проте відмовився зустрітися з колишнім прем'єр-міністром Італії Сільвіо Берлусконі, з яким Путін знайомий особисто.