Українські спортсмени 13 вересня завоювали 11 нагород на Паралімпіаді у Ріо й посідають третю сходинку у загальному рейтингу збірних.

Про це повідомляє прес-служба Національного параолімпійського комітету. Протягом одного змагального дня спортсмени з України вибороли п'ять золотих, дві срібні та чотири бронзові медалі.

За підсумками шести днів у активі нашої команди вже є 72 нагороди. Серед них 27 золотих, 21 – срібних та 24 бронзові медалі. Паралімпійцям залишилось виграти лише 12 нагород, щоб перевершити свої результати в Лондоні -2012.

Україна впевнено утримує третю позицію за кількістю золотих нагород та за підсумком медалей. Першу сходинку посідає Китай з результатом 63 золотих, 51 срібних, 33 бронзових нагород. Другою йде Великобританія - 34 золотих, 18 срібних, 22 бронзових.

Нагадаємо, паралімпійська збірна України протягом п'ятого дня змагань виграла 12 нагород.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще