Державне агентство України з питань кіно на підставі рішення експертної комісії заборонило ще п'ять російських серіалів.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на прес-службу держагентства.

Так, зокрема заборонені телесеріали "Пороги" (2014-2015), "Пташечка/Жмурик" (2013), "Наказано знищити: Операція "Китайська скринька" (2009), "Кобра: Антитерор "Кобра-2" ( 2003), "Кобра / Маросейка, 12" (2000).

"Ця робота, яка і надалі буде активно продовжуватися, спрямована не тільки на зменшення впливу російської пропаганди, але і на стимулювання виробництва власного кіно та телепродукту", - зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Читайте також: Замість російських серіалів українцям покажуть корейські

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше українське Держкіно заборонило до показу 162 фільми та телесеріали, які були вироблені в Росії з 1 січня 2014 року. Іншу кінопродукцію розгляне спеціальна експертна рада на предмет пропаганди російських силових структур.

Нагадаємо, на початку весни Держкіно України заборонило прокат 20 російських фільмів, тематика яких пов'язана з силовими структурами. Зокрема, заборонили трансляцію фільмів "Снайпер", "Марш-кидок", "Туман".