Обласна організація Опозиційного блоку закриває офіс у Дніпропетровську і переїжджає до Кривого Рогу.

Зараз приміщення колишнього офісу на проспекті Карла Маркса здається в оренду, як повідомляють журналісти.

За словами членів партії, це рішення було прийнято на закритому засіданні з колегами з Києва. Переїзд викликаний не тільки логістичними, але і іміджевими причинами.

"Переведенням обласного штабу Блоку в Кривий Ріг було продемонстровано, що саме криворізький регіон є для Блоку базовим і пріоритетним. На жаль, про Дніпропетровськ це сьогодні сказати не можна ", - заявив один з членів партії.

Раніше один з лідерів Опозиційної блоку Олександр Вілкул відмовився балотуватися у мери Дніпропетровська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Відмова Олександра Вілкула балотуватися в мери Дніпропетровська теж була сприйнята у Блоці як символічний крок на тлі зміни пріоритетів перед місцевими виборами", - додали у штабі Опозиційного Блоку.

Читайте також: Саакашвілі працюватиме в прозорому кабінеті (фото)

Нагадаємо, що 22 червня голова Дніпропетровської парторганізації Опозиційного блоку Світлана Епифанцева заявила про те, що Олександр Вілкул "точно буде йти на мерські вибори". Сам Вілкул пізніше цю заяву спростував.