У 2011 році Фостер Хантінгтон вирішив змінити своє життя. Він пішов з посади дизайнера в Ralph Lauren в Нью-Йорку, купив фургон і відправився в подорож.

Чоловік веде блоги, завдяки яким з'явилися рухи і спільноти, зосереджені на сучасному кочовому способі життя 21 століття.

Читайте також: В Америці екранізують "Жінок" Буковскі

Хантінгтон видав збірку фотографій з подорожей під назвою "Будинок там, де ви його припаркуєте". Також екс-дизайнер опублікував видання "Палаючий будинок", в якому він просить читачів звернути увагу на справжні цінності.

Сьогодні Фостер і його друзі перетворюють фургони й автобуси в житлові приміщення. Також молоді люди споруджують будинки на деревах і хатини вздовж західного узбережжя США.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Незабаром власники кількох брендів звернулися до Фостера з партнерськими пропозиціями. З того часу Ханінгтон подорожує по всьому світу.

Зараз у Фостера близько мільйона підписників в Instagram і сотні послідовників.