Американці Метт і Джессіка Джонсон кинули роботи, продали всі свої речі, авто та придбали човен щоб подорожувати світом.

Про це розповідає Boredpanda.

Мет працював менеджером автосалону, а його дружина - фахівцем з білінгу. У подорож вони вирушили 12 червня 2011 року.

Читайте також: Американська бабуся 17 років мешкає на кораблі

Подружжя вже відвідало 16 країн, зокрема Багамські Острови, Ямайку, Кубу і Перу. Їхній кіт Джордж знає, як плавати. Він подорожує із ними з 2012 року.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Наші життя були типовою американською мрією. Закінчити школу, одружитися, купити будинок, почати кар'єру. Занадто багато вихідних ми витратили перед телевізором, ніколи не роблячи нічого продуктивного чи приємного. Нарешті, ми зрозуміли, що це необхідно змінити", - розповідає подружжя.

Про свої пригоди під час подорожі Джонсони розповідають у своєму блозі у Facebook. Який зібрав вже понад 3,5 тисячі читачів.

"Курсували протягом 3 років, зараз алюмінієвий катер реконструкції у Флориді", - повідомляє подружжя у соціальній мережі.