У Державній фіскальній службі виявили ряд фактів зловживання державним підприємством "Укравтодор" при будівництві та ремонті доріг.

Про це повідомляє прес-служба відомства. Зазначається, що протягом періоду 2014-2015 років держпідприємство купувало матеріали, зокрема бітум, за завищеними цінами у компаній-постачальників. Відносно чиновників завели кримінальну виробництво за статтею "розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем". Їх підозрюють у привласненні 8,7 мільйона гривень.

"У той же час, в ході перевірки одного з підприємств області встановлено, що посадові особи компанії в 2015 році не відобразили в бухгалтерському та податковому обліку операції з реалізації ремонтної техніки та транспортних засобів на загальну суму 31,6 млн гривень", - розповіли в ДФС.

Через протизаконні дії чиновників держава зазнала збитків на 5,2 мільйона гривень. Проти них порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, "Укравтодор" заборонив обласним управлінням закуповувати необхідні матеріально-технічні ресурси без оголошення тендеру.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще