У Монако невідомі пограбували будинок українського бізнесмена Сергія Дядечка. З його житла винесли сейф вагою 250 кілограмів з коштовностями на 2 млн євро.

Про пограбування повідомляє газета Nice-Matin. Правоохоронці Монако повідомили, що у момент пограбування Дядечка не було вдома. Зловмисники потрапили до будівлі через головний вхід, не зламавши його. Крім того, сейф не був закріплений у приміщені.

Слідчі зазначили, що грабіжників слід шукати серед найближчого оточення бізнесмена. Вони явно знали, як потрапити до будинку та обійти систему охорони.

У серпні цього року стало відомо, Дядечко допоміг відомому судді Артуру Ємельянову уникнути арешту 300 мільйонів гривень на рахунку в одному з банків князівства Ліхтенштейн.

Портал "Знай.ua" повідомляв про інспектор фіскальної служби України, який погорів на хабарі у розмірі 40 тисяч гривень. За цю суму він обіцяв звільнити бізнесмена від податків.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще