За минулу добу сепаратисти понад 90 разів вдавались до збройних провокацій. Вони активізувались вздовж усієї лінії розмежування сторін, надто під вечір вчорашнього дня.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Під щільний вогонь зі 120-мм мінометів вкотре потрапили Піски, Красногорівка, Авдіївка, Первомайське, Мар'їнка та Опитне. Також по Пісках, Красногорівці та Невельському гатили артилерійські системи калібру 122 мм. По Водяному - ворожі танки", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: З пляшок і кришок "зроблять" протези для бійців АТО

Зокрема, в районі Донецька бойовики здійснили 55 обстрілів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У Луганській області із гранатометів та 82-мм мінометів неодноразово обстріляли Станицю Луганську.

На Артемівському напрямку зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики били по Майорську і Лозовому.

В районі Маріуполя терористи зі 122 й 152-мм гаубиць вели вогонь по Широкиному та Старогнатівці. Окрім того, по Старогнатівці били танки бойовиків.

Після опівночі картина обстрілів суттєво не змінилась.

"Підконтрольні кремлю бандити продовжили обстрілювати наші позиції та населені пункти на Луганщині, Донеччині, біля Маріуполя. За цей час зафіксували щонайменше 15 випадків порушення умов припинення вогню", - підсумовує речник АТО Антон Миронович.