Капітан евакуював пасажирів з борту літака, який почав диміти перед вильотом з аеропорту Х'юстон, штат Техас. Про це повідомляють в авіакомпанії Southwest Arlines.

Один з пасажирів, Адам Клемонс, помітив дим і відчув хімічний запах поруч з його кріслом в задній частині літака. Він повідомив про це персонал. Борт літака обстежили. Після цього капітан вирішив, що літаку необхідна інспекція перед вильотом, і попросив всіх пасажирів залишити борт.

"Пасажири тільки сіли на рейс 297 до Мемфіса, коли в кабіні пілотів виник запах диму", - повідомляє представник авіакомпанії.

"Коли люди почали брати свій багаж, хімічний запах був дуже сильний", - зазначив Клемонс.

З літака евакуювали 81 пасажира. Їх пересадили на інший борт до Мемфіса. Політ для пасажирів затримався на дві з половиною години.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Після теракту в Тунісі на тиждень закривають мечеті

Нагадаємо, вчора літак еміратської авіакомпанії Emirates, що летів з Сіднея до Дубаю, здійснив екстрену посадку в Коломбо через задимлення в салоні.