Заява новопризначеного посла США Марі Йованович про те, що Крим може повернутися в Україну за прикладом балтійських країн, означає, що нам доведеться чекати 50 років поки не розпадеться суб'єкт дії. У випадку з країнами Балтії, це був СРСР, в наших реаліях - це Росія. Про це в ексклюзивному коментарі порталу "Знай" повідомив політичний експерт з міжнародних питань Сергій Толстов.

Характер подачі заяви Йованович, зазначив політолог, говорить про те, що вона починає свою посольську діяльність в Києві з досить епатажних, розбурхують громадську думку заяв, які можна розглядати, як цікавий піар-хід. Зараз у багатьох політиків стало модно висувати запити, які не мають практичного вирішення за горизонти політичного планування.

Наприклад, повідомив Толстов, коли Юнкер (голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, - Ред.) Говорить про те, що питання про членство України в Євросоюзі не буде поставлений протягом найближчих 25 років, це означає, що питання відсувається за горизонти середньострокового політичного планування .

"Заява Йованович про повернення Криму можна назвати чисто іміджевим з елементами куражу. Коли нічого сказати, політики роблять заяви, за які не несуть ніякої відповідальності, тому що вони не зможуть це зробити чисто фізично", - резюмував С. Толстов.

Читайте також: Росіяни вже не хочуть Криму в складі РФ

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні, 15 вересня, новопризначений посол США в Україні Марі Йованович повідомила, що вірить в повернення Криму в Україну, і передбачає, що це може статися за "балтійського сценарієм".