Український футбольний арбітр Катерина Монзуль очолить бригаду суддів на чвертьфінальній зустрічі жіночих світових першостей між збірними Австралії та Японії.

Матч відбудеться 27 червня о 14:00 за місцевим часом у місті Едмонтон (Канада).

Допомагати 33-річній українці комітет арбітрів ФІФА доручив трьом арбітрам - Наталії Рачинської (Україна), Сані Родак (Хорватія) і Меліссе Борхас (Гондурас).

Читайте також: Чергове "золото" України в Баку здобула дзюдоїстка Інна Черняк

Нагадаємо, що збірна Японії завершила груповий турнір зі стовідсотковим показником. Вона зайняла перше місце в групі "С", отримавши дев'ять очок. В 1/8 фіналу японська команда подолала міць збірної Нідерландів з рахунком 2:1.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Команда Австралії, яка відстала на три кроки від збірної США, заробила чотири пункти і стала другою командою групи "D". У першій грі на виліт австралійські футболістки перемогли бразільянок з рахунком 1:0.