Російська Федерація виділить Вірменії пільговий кредит на розширення арсеналу.

Про це повідомляє УНІАН.

"Засідання вірмено-російської міжурядової комісії ознаменувалося підписанням угоди про надання Вірменії 200 млн доларів, що дозволить значно розширити асортимент сучасних озброєнь в арсеналі вірменських Збройних сил", - ідеться в повідомленні від глави вірменської держави за підсумками зустрічі президента Вірменії Сержа Саргсяна із міністром транспорту РФ Максимом Соколовим.

Читайте також: У Єревані виступили проти залежності від Росії – правозахисник

Нагадаємо, із 19 червня у Вірменії проходять протести проти підвищення тарифів на електроенергію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зокрема, вчора учасники акції заблокували рух у центрі Єревану і провели "ходу непокори", до якої приєднувалися перехожі.

Білоруський правозахисник Олесь Беляцький вважає, що демонстрації у Вірменії спричинили політичні чинники. Люди вийшли протестувати проти засилля російського капіталу в цій країні.

А розгоном демонстрації в Єревані керували з Кремля, сказав віце-президент Міжнародної федерації прав людини в інтерв'ю Радіо Свобода.

Правозахисник нагадав, що люди у Вірменії протестують проти підвищення цін на електроенергію, яке відбулося фактично у вигляді ультиматуму з боку російської компанії, що володіє вірменським енергетичним комплексом.