На десять років хоче перервати свою музичну кар'єру після свого нинішнього туру всесвітньовідома британська співачка Адель.

Таке рішення вона прийняла через свого чотирирічного сина Анджело, пише The Sun.

Оскільки дитина для Адель – найголовніше в її житті, співачка хоче присвятити йому зараз максимально часу.

Вона брала хлопчика з собою на гастролі, але в наступному році він піде в школу і не зможе їздити з матір'ю. Тепер Адель збирається постійно бути поряд зі своїм сином і насолоджуватися тим, як він росте.

Читайте також: Зірка Боллівуду вирішила піти в монастир

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте є припущення, що Адель може розглянути варіант з серією концертів в Лас-Вегасі. Ходять чутки, що вона хоче перебратися з Великобританії в США. Раніше таблоїди вже писали про її наміри переїхати з Лондона до Лос-Анджелеса.

Як писав "Знай.ua", під час свого концерту в Амстердамі Адель схвально відгукнулася про виступ переможниці цьогорічного "Євробачення-2016", українки Джамали.