Керівництво компанії Apple звинувачують в проявах агресивної внутрішньої політики та ігноруванні сексизму і нетерпимості до жінок.

Про це повідомляє Mic.

Таку інформацію в анонімних листах розповсюдили семеро колишніх співробітників компанії.

Одна з жінок, яка працювала в Apple, зізналася, що звільнилася через постійні утиски. За її словами, в червні 2016 року в офісі Apple з'явився незнайомець, і її колеги пожартували, що він планує" згвалтувати всіх жінок в будівлі".

Читайте також: Apple звільнила розробників безпілотних авто

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За словами дівчини, така поведінка не прийнятна і не толерантна по відношенню до представниць прекрасної статі.

Дівчина засудила подібну поведінку, але її ніхто не підтримав. Після цього вона написала листа до глави Apple Тіму Куку, але так і не отримала відповіді.

Крім того, коли відривалася нова вакансія, перевага надавалася здебільшого чоловікам.

"Набір на ці вакансії не був публічним. Мій бос просто призначив на них двох чоловіків", - підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше американська корпорація Apple звільнила працівників, які працювали над створення безпілотного автомобіля. Як зазначають експерти, це може свідчити про проблеми компанії з інноваційними розробками.