Депутатам Київради істотно ускладнили процедуру подачі депутатських запитів. Причиною цього став новий регламент.

Про це повідомила столичний депутат Тетяни Меліхової в Facebook. Вона зазначив, що нововведення обмежили їх повноваження. Тепер депутати не мають права зачитувати запити про нагальні проблеми жителів міста.

"Ми повинні за день до засідання Київради надати ці запити до відповідних підрозділів Київради. Зауважу, їх приймуть тільки в тому випадку, якщо на попередні депутатські звернення депутат не отримав належної відповіді. На наступний день на сесії Київради головуючим на пленарному засіданні будуть перераховані лише назви цих запитів. А фракції мають лише по 3 хвилини для озвучування всього одного запиту з усіх, які підготували її депутати ", - пояснила суть процедури Меліхова.

Вона додала, що нові правила не дозволяють оперативно реагувати на проблеми міста і його жителів.

Нагадаємо, київські депутати вирішили заборонити функціонування пересувних цирків, після численних запитів зоозахисників.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще