В Адміністрації президента пройшли стратегічні наради, за підсумками яких, два міністри перебувають під загрозою відставки.

Про це пише "Українська правда" з посиланням на власні джерела в АП.

Питання про заміну міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на нарадах не піднімалося.

"Я особисто не знаю, звідки пішла історія Авакова. Нам цього не треба", - сказав один зі співрозмовників в видання.

Читайте також: Відставка Авакова похоронить "Народний фронт"

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У той же час, джерела зазначають, що в Кабміні можуть відбутися деякі нові кадрові рішення.

"Тепер все на своїх місцях. Можуть виникнути питання щодо Данилюка (міністр фінансів - ред.). Заявами щодо стипендій він підставив, подивимося, як підуть справи з бюджетом. Так само може бути і по Насалику (міністру енергетики - ред.). Подивимося, що буде з опалювальним сезоном, як увійдемо в зиму. По виборах на своєму окрузі він підставив", - сказав інший співрозмовник видання з оточення президента.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.UA", у Порошенка підготували план ротації глав силових відомств, основою яких є відставка Арсена Авакова і заміна його на Олександра Турчинова на посаді міністра внутрішніх справ.