У травні 2017 року Київ прийме пісенний конкурс Євробачення. Начальник управління туризму КМДА Антон Тараненко розповів, скільки грошей інвестують у захід та на скільки він збагатить столицю.

"Уряд готовий виділити на проведення конкурсу близько 30 млн євро. Але, на мій погляд, можна вкластися і в 20 млн євро. Як вже говорилося, Київ вкладе в організацію не менше 200 млн грн", - цитує Тараненка "ЛІГА.net".

Він зазначив, що очікується прийняти близько 20 тисяч іноземних туристів, кожен з яких витратить не менше 150 євро за день. Таким чином, у Києві залишаться близько 30 млн євро.

Місцем проведення Євробачення визначили "Міжнародний виставковий центр". Саме цей майданчик, за словами Тараненка, готовий до прийому такого заходу, а варіант з "Палацом Спорту" вже не роздивляються.

Портал "Знай.ua" писав, як Євробачення-2017 збагатить українську владу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще