Білоруська компанія Wargaming спільно з Google розробила кругові панорами внутрішнього простору танків популярної гри World of Tanks.

Зображення танків Т-34-85, M4A3E8 Sherman, Chieftain, Leopard 1 і Type 59 зняли в Музеї танків в Бовингтоне у Великій Британії. Знімки зробили на камери GoPro HERO4 із застосуванням технології Google для показу у шоломах віртуальної реальності.

Будь-який користувач смартфона з 6-дюймовим екраном може зібрати гаджет сам за допомогою інструкції. Для перегляду необхідно встановити на телефон додаток Littlstar.

Власники звичайних екранів смартфонів, планшетів і комп'ютерів теж зможуть здійснити віртуальні екскурсії всередину танків, але для них будуть доступні тільки три танки.

Читайте також: NASA показали воду в невагомості (відео)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім відеоряду, користувачі почують розповіді наукових консультантів гри World of Tanks. Обговорення основних властивостей танків проходить у стилі передачі Top Gear. Юзер також зможе розглянути інтер'єр танка в будь-якому вибраному ним напрямі.

Для екстравагантної віртуальної екскурсії є пояснення російською мовою також.

Віртуальні экскурсії у танку M4 Sherman "Fury".

Віртуальні экскурсії у танку Leopard 1

Віртуальні экскурсії у танку T-55/Type 59