У Новотроїцької середній школі Омської області пройшов індивідуальний випускний. Цього року атестат про отримання середньої освіти вручили єдиній випускниці - Анастасії Усатовій.

Проте, як передають російські ЗМІ, адміністрація навчального закладу не відмовилася від традиції, і випускний відбувся за всіма правилами.

Урочиста частина свята нічим не відрізнялася від звичайного. Директор школи вручила Анастасії атестат, вчителі та батьки привітали випускницю. Потім був концерт, який завершився прощальним вальсом. Це єдиний епізод, де традиція була порушена - партнера для останнього танцю довелося вибрати серед учнів 10-го класу.

Дівчина залишилася єдиною ученицею в класі ще з минулого року. За цей час вона звикла до самотності на уроках і підвищеної уваги вчителів. Весь рік Анастасії доводилося відповідально готуватися до кожного заняття, тому що, крім неї, вчителям питати не було кого.

Читайте також: Вчитель-артилерист приїхав з АТО на останній дзвоник

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Це як ніби індивідуальні заняття, немов репетиторів наймаєш. Дуже комфортно - все розумієш. Коли вчителі задавали питання, я вставала і відповідала, при необхідності підходила до дошки, розповідала, показувала", - поділилася випускниця.

Вимушена індивідуальна форма навчання пішла Анастасії на користь. Вчителі відзначають, що успішність її помітно підвищилася за цей рік. Попереду у дівчини навчання у вузі за фахом "технолог харчового виробництва".