У Львові є безліч незвичайних кафе та ресторанів, які зацікавлять кожного туриста, і це не лише Криївка та Мазох. Портал Prolviv зібрав дев'ять найцікавіших закладів Західної столиці.

Ресторація Бачевських

Тут можна скуштувати унікальні наливки та настоянки та закусити сумішшю польської, української, єврейської кухонь на фоні ненавязливої музики.

Ресторан "Terrazza"

Одне з найромантичніших місць Львова. Звідти відкривається неймовірний краєвид на Високий замок і на околиці старого міста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фан-бар Банка

Усі напої у цьому пабі подаються у банках. Такий саме заклад є і в Києві.

Під Синьою Пляшкою

Унікальна кав'ярня, де готують "каву з вогнем" та пригощають сирним, м'ясним та шоколадним фондю.

Атляс

Львів'яни вважають цей заклад виключно "своїм", непопулярним серед туристів. Страви в ньому також рідні, галицькі.

Вірменка

Це кафе створено спеціально для цінувальників справжньої кави. Колись воно було "своїм" для місцевих хіппі.

Tex-Mex Bbq

Мексиканський ресторан у Львові, де уважний господар ходить у ковбойському капелюсі. Тут можна спробувати відмінні тако, буріто та інші страви латиноамериканців.

Трапезна

Заклад, який перенесе кожного відвідувача у минуле. Традиційні національні страви в ньому подають з оригінальними назвами та у глиняному посуді ручної роботи.

Фотокафе "Фіксаж"

Кафе, в якому можна фото фотографувати не лише їжу, а й пристрої на яких робили світлини. Найстарішому фотоапарату у тамтешньому музеї майже 100 років.

Портал "Знай.ua" писав про незвичне кафе на деревах у Києві. Його можна відвідати на Трухановому острові.