У Мюнхені (Німеччина) відкрився 183-тє пивне свято Октоберфест.

Про це повідомляє Germania.one.

Місцева поліція вже напоготові – правоохоронці вживають усіх можливих заходів, аби попередити будь-яку терористичну загрозу під час святкування.

Любителі пива нарешті зможуть "відвести душу" – фестиваль триватиме цілих два тижні.

Традиційно на відкритті бургомістр символічно відкриває кран і відкупорює першу бочку. Очікується, що цього року захід відвідає більше шести мільйонів гостей.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

До речі, вперше легендарний фестиваль провели 12 жовтня 1810 року на честь весілля принцеси Терези Саксонської і коронпринца Людвига Баварського.

Сьогодні ж люди, не звертаючи увагу на дощ, почали з самого ранку збиратися на місці проведення , щоб зайняти собі кращі місця.

Нагадаємо, раніше портал "Знай" розповів про правила поведінки, які існують на Октоберфесті. Для щорічних учасників вони стали вже негласними заповідями, які повинен виконувати кожен любитель пива.