Впродовж доби терористи 85 разів обстрілювали українські позиції та мирні населені пункти.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Найбільше від збройних провокацій бандитів потерпають населені пункти Піски, Опитне, Красногорівка, Мар'їнка та шахта "Бутовка", які розташовані неподалік Донецька", - ідеться в повідомленні, згідно якого, там, впродовж 27 червня, зафіксували 45 обстрілів із забороненої Мінськими угодами артилерії.

Читайте також: У Донецьку зафіксували колону танків (відео)

Під вогнем бойовиків залишаються позиції сил АТО на підступах до Маріуполя, а також на Луганщині та Артемівському напрямку. Бойовики постійно б'ють із важкої артилерії і танків.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

З початку цієї доби сепаратисти близько 15 разів обстріляли опорні пункти та блокпости АТО.

Із 120-мм мінометів і танків вони двічі били по Верхньоторецькому, що на Донецькому напрямку, а на Луганщині - по Золотому.

Вночі бойовики нанесли потужний артилерійський удар із заборонених гаубиць калібру 152 мм по українських позиціях коло населеного пункту Дружба.

"На агресію ворога українські захисники відповідають точними та своєчасними ударами із озброєння, використання якого не обмежене Мінськими угодами", - зазначив речник АТО Антон Миронович.