Російський президент Володимир Путін впевнено веде Росію в прірву, організовуючи вибори до Держдуми в окупованому Криму.

Таку думку висловив політолог Тарас Чорновіл і додав, що звернення Верховної Ради України до світової спільноти з вимогою не визнавати вибори в Державну думу РФ на території окупованого Криму було своєчасним кроком з боку Києва.

"Зараз Путін на відстані починає кричати на Обаму і Меркель, що вони йому не указ, що Крим "російський", що це його земля. Спробую пояснити інакше. Путін – шантрапа, фраєр. Він не блатний, а саме типова пітерська шантрапа. Україна зіграла по тактиці самої Росії. Звернення Верховної Ради про невизнання голосування в окупованому Криму ставить Європу перед цивілізованим і ціннісним вибором. Європа ж сама заявила, що військова окупація території чужої країни є неприйнятною", – заявив Чорновіл для видання "Гордон".

Чорновіл також підкреслив, що європейці вже не можуть обмежуватися звичним для них засудженням дій агресора.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про три фактори, які відділяють Україну від прірви.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще