Діти затримали у Київській області озброєного в'язня, який три тижні тому втік із Криворізької виправної колонії.

Про це повідомляє прес-служба головного управління національної поліції області. 24-річний мешканець Дніпропетровщини перебував у містечку Березань після втечі. Його засудили до тюремного ув'язнення за грабіж і він перебував у розшуку.

У Березані чоловік скоїв ще один злочин. Погрожуючи ножем, він напав на продавчиню похилого віку у місцевому магазині. Злочинець побив її, зв'язав, викрав сім тисяч гривень та продукти харчування. За ним з самого ранку пильно слідкували місцеві діти, оскільки він здався їм підозрілим.

"Коли діти побачили, що чоловік вийшов із продуктового магазину, зачинив його на замок і з пакетами попрямував у сторону лісу, вони одразу покликали на допомогу старших хлопців. Озброївшись спортивним інвентарем - скакалкою та ременями, вони наздогнали, самостійно затримали та утримували зловмисника до приїзду поліції", - розповіли у поліції.

Нагадаємо, у російський в'язниці помер в'язень з України Валерій Керімов, який не отримав належної медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще