Одного із найвідоміших командирів терористичного угруповання "Ісламська держава", Мухаммеда Абдалла Хорані, убили під час авіаудару міжнародної коаліції.

Про пише УНІАН, із посиланням на іракські ЗМІ.

Терорист був відповідальним за всі операції в правобережній частині міста Мосул. Разом із Мухаммедом під час обстрілу також загинули 10 бойовиків ІД, які супроводжували Хорані.

Читайте також: Бойовики "ІДІЛ" підірвали 500-річний храм у Пальмірі

На даний момент терористи угруповання "Ісламська держава" контролюють значну частину провінції Анбар і провінцію Нейнава з адміністративним центром Мосул. Тобто захопили близько половини території Сирії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наприкінці травня іракська армія із загонами добровольців почала наступ для звільнення провінції Анбар.

Довідка. Громадянська війна в Сирії почалася в березні 2011 року в контексті "Арабської весни".

На початку конфлікту режиму Башара Асада протистояли військові дезертири із "Вільної армії Сирії", проте незабаром до бойових дій в Сирії підключились бойовики з ісламістського угруповання ІДІЛ.