Український чемпіон, боксер Олександр Усик тепер легенда у Польші – він здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Кшиштофом Гловацьки (26-1, 16 КО), завоювавши титул Чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі.

Про це повідомляє портал Знай.ua з посилання на "Телеграф".

Наприкінці бою, рахунок суддівських записок: 119-109 і двічі 117-111.

За словами фахівців, в Усика була очевидна перевага із самого початку – в швидкості, кількості ударів.

Читайте також: Тримай удар: Усик поділився переможними емоціями

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У 3-му раунді суперники зіткнулися головами, і Гловацький заробив розсічення над правим оком.

Втім, у 12-му раунді Усик навіть побував на підлозі, але рефері в рингу Роберт Берд оцінив падіння, як втрату рівноваги.

Це було добре видно – українець просто не втримався, але переваги супротивнику це не надавало: про нокдаун навіть не йшлося.

До вашої уваги, фотозвіт бою Усик-Гловацьки, в якому українцеві вдалося виграти чемпіонський пояс в своєму десятому бою на професійному рингу, що на 2 бою раніше, ніж це вийшло в 1986 році у Евандера Холіфілда.

Нагадаємо, раніше український боксер Олександр Усик прокоментував свою перемогу в поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBO та розповів про свого суперника Кшиштофа Гловацьки. Боксер також поділився планами на майбутнє – він готовий вийти проти переможця двобою Денис Лебедєв - Мурат Гассиев.