Двоюрідний брат королеви Великобританії Єлизавети II лорд Івар Маунтбатен зробив сенсаційну заяву. Він публічно зізнався у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Як пише Daily Mail, аристократ, у якого три доньки, розлучився зі своєю дружиною Пенні Томпсон у 2011 році. За словами Маунтбатена, вона ще до весілля знала про його бісексуальність, але прийняла цей факт, за що він дуже їй вдячний.

Зі своїм нинішнім партнером Джеймсом Койлом, директором з обслуговування на борту однієї з авіакомпаній, лорд познайомився в Швейцарії у барі на гірськолижному курорті Вербьє в березні минулого року. Він звернувся до нього помилково, прийнявши за свого гіда. Через деякий час член монаршої родини представив своїй сім'ї.

Читайте також: Королева Єлизавета II перетворилась на хмарку

Чоловік розповів виданню, що йому важко було прийняти свою гомосексуальність, а тим більше визнати її публічно. Згоду на цей крок дали колишня дружина, діти, а також його давній друг принц Едвард, чоловік Єлизавети ІІ, наймолодшу доньку яких Івар хрестив.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як писав "Знай.ua", у свої 90 років королева Єлизавета ІІ продовжує керувати автомобілем.