Заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе отримує на своїй посаді зарплату у трохи більше ніж 7 тисяч гривень.

Про це повідомляє видання ZN.UA.

"У мене ж немає звання і вислуги. На жаль, грузинська вислуга не зараховується", - розповіла вона.

За її словами, заступник міністра наразі знімає квартиру в Києві, а своє житло у Тбілісі - здає в оренду.

Читайте також: Аваков представив нове керівництво столичної поліції

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, 13 грудня 2014 Згуладзе отримала громадянство України за указом президента Петра Порошенка. А вже 17 грудня на засіданні Кабінету міністрів її призначили першим заступником міністра внутрішніх справ України.

25 грудня 2014 на брифінгу в МВС вона повідомила про імовірне незабаром перейменування міліції в поліцію, про першочергове реформування патрульної служби і про майбутній набір в поліцейські школи нового типу. 21 січня - повідомила, що за перших два дні набору подали близько 11 тисяч заяв, у тому числі понад 30% від жінок.

13 червня 2015 Згуладзе представила пресі особовий склад нової патрульної поліції Києва. На посади командирів батальйонів призначили офіцерів спецпідрозділу "Сокіл", який брав активну участь у подіях кінця 2013 - початку 2014 на Майдані.