У Львові виставлено на продаж чотири рідкісні автомобілі Volvo.

Про це повідомляє портал ТопЖир.

За словами продавця, деякі з продаваних авто проблематично зустріти не тільки в Україні, а й за кордоном, включаючи їх історичну батьківщину.

Серед них - класична Volvo P1800 (якщо точніше - 1800E), яка вважається візитною картки шведської марки. Випускалася вона 13 років, з 1961 по 1973 рр. За словами власника, реставрація машини зайняла 4 роки. Ціна договірна.

Ще одне авто - це Volvo 162 1973 року. Як стверджує продавець, саме таких машин було випущено всього 5 штук. Тому автомобіль дуже рідкісний. Він знімався у фільмі "Червона королева". Двигун – 3-літровий бензиновий, ціна - договірна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Про Volvo 262 1982 року випуску український власник колекції машин нічого не розповів, зате називав ціну - $16,9 тисяч. Відзначимо, купе Volvo 262 - теж легендарна модель. Було випущено 3 329 таких машин. Volvo 262C - плід спільної роботи шведів з Volvo та італійців з Bertone.

Ще один продаваний екземпляр львівського колекціонера - унікальне авто для бізнесу або великої родини. Це Volvo 960 PULLMAN початку 1990-х років. Така модель випускалася обмеженим тиражем для VIP'ов. Тепер її можна купити за ціною Ланоса. Ціна - $8,9 тисяч.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.UA", у Києві пройшов найбільший фестиваль ретро автомобілів в Україні - OldCarLand 2016. У Державному музеї авіації 750 старовинних машин поставили між бойовими і цивільними літаками.