Президент України Петро Порошенко сподівається, що Верховна Рада наступного тижня позбавить недоторканності главу Апеляційного суду Антона Чернушенка.

Про це повідомляє "Новое время".

"Всі побачили горе-суддю, у якого з-під мантії при обшуку сипалися як листя з осіннього дерева долари і євро. Що спільного має ця людина з суддівською владою України? Я розраховую, що вже наступного тижня, в індивідуальному порядку, Верховна Рада позбавить цього служителя Феміди імунітету", - сказав він під час урочистих заходів в Києво-Могилянській академії.

Читайте також: Минув рік після підписання асоціації з ЄС - Порошенко

Він зазначив, що позбавлення суддів, а також нардепів недоторканності потрібно вирішувати комплексно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Так само необхідні зміни до Конституції, які сприятимуть реформуванню судової системи. Перші кроки до її очищення ми тільки почали робити, але глобальна трансформація судової гілки влади має в собі нести зміни в Основний закон", - зазначив глава держави.