Сьогодні вранці в Бельгії розбився туристичний автобус, що перевозив дітей з Великобританії. Про це повідомляє Dailymail.

Транспорт перевозив 34 дитини і семеро дорослих. За наявною інформацією, загинув один з водіїв. Про жертви серед дітей не повідомляється. Відомо, що водіями були двоє чоловіків з Північної Ірландії.

BBC News повідомляє, що автобус вилетів з дороги в кювет і перекинувся. Інформації про причини аварії поки немає. Проте фотографії з місця події вже з'явилися в Twitter.

Матеріал по темі: Смертниці влаштували теракт у лікарні Нігерії

"Всі учні живі, тренер і кілька дітей та вчителів були доставлені в місцеві лікарні", - повідомляє школа, в якій навчаються діти.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні вранці на трасі на заході Канади зіткнулись три машини. Відповідно до заяв очевидців, це були туристичний автобус, автомобіль та евакуатор.

Всі постраждалі, двоє з яких перебувають у важкому стані, госпіталізовані. На місці події працювали 12 карет швидкої допомоги і чотири вертольоти з медиками.