У Лондоні пройшов гей-парад, де центральним персонажем був президент Росії Володимир Путін. Про це повідомляє Еspreso.tv.

Російський тележурналіст Олексій Лушніков на своїй сторінці у Facebook прокоментував цю подію.

"Центральною фігурою параду був Володимир Володимирович Путін. Вірніше його клон, його маска. З напіводягненим засмаглим торсом, в армійських штанях кольору хакі, він сидів на танку і стріляв у присутніх з надувного автомата. Танк гарчав як бронемашина. Потужні динаміки розносили на всю площу Пікаділлі сучасну обробку твору "Распутін" ... Натовп верещав від захвату ... Ось така вона гейропа…", - написав він.

Матеріал по темі: Двійника Путіна помітили на Алтаї

Нагадаємо, що британські журналісти готують проти Путін колективний позов від сімей загиблих в результаті падіня малазійського Боїнга-777. В Америці вирішили зняти серіал, де прототипом буде глава Росії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще