Служба захисту тварин Бердянська приютила в себе поранених котів і собак із Донбасу, де відбуваються бої між терористами "ДНР" та бійцями АТО. Про це повідомляє ТСН.

Працівники притулку повідомляють, що вони опікуються кількома сотнями тварин-біженців.

Одна з таких історій сталася з кішкою Муркою, яка втратила лапки через розрив снаряду. Її кілька місяців тому привезли з Донецька до притулку.

"На кухні розірвалася міна або снаряд. Кішечка залишилася без лапок. Так розповідали люди, що привезли тваринку. Ми їй зробили операцію, хоча лікар говорив мені - Валя, не муч тварину, у неї почалася гангрена, приспи її", - розповіла директор притулку Валентина Мамай.

Матеріал по темі: Вояки врятували вівчарку Алісу, над якою знущалися терористи (фото)

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ветеринари зробили кішці кілька операцій, вона довгий час знаходилась у важкому стані, але вижила і скоро стане мамою.

Волонтери та військові приносять їжу для підопічних притулку, адже вони самі привозять тварин.

Нагадаємо, що служба захисту тварин в Бердянську працює вже кілька років. Але тепер тут стало значно більше підопічних, багато з яких скалічені.