В Омську випустили туалетний папір, на якому надрукували санкції західних країн проти Росії. Про це повідомляє Flashsiberia.

Туалетний папір випустили під брендом "Наша відповідь". Вартість двох рулонів паперу, упакованого в барвисту тубу із зображенням президента США Барака Обами, канцлера Німеччини Ангели Меркель і прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона, становить 990 рублів.

"На 19 метрах високоякісного двошарового паперу, виготовленого з 100% целюлози, надруковані основні положення документа про обмежувальні заходи на адресу Росії, прийнятих ЄС 12 вересня 2014 і відображених у Official Journal of the European Union. Текст наводиться в скороченому варіанті і дублюється на всьому протязі рулону", - повідомили в компанії-виробнику.

Матеріал по темі: У Росії через санкції пропадає полуниця

"Автор" проекту туалетного паперу Кирило Колясін розповів, що перша партія склала одну тисячу упаковок.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що текст документа про обмежувальні заходи на адресу Росії, прийняли до ЄС 12 вересня 2014. 6 червня Рада Європи продовжив обмеження проти Росії до кінця 2015 року. У відповідь Росія в серпні 2014 ввела відповідні санкції, які поширилися на продукцію агропромислового сектора із США, держав ЄС, Канади, Австралії та Норвегії.