П'яні пасажири круїзного теплохода "Свята Русь", що зламався по дорозі на острів Валаам в Ладозькому озері влаштували бунт. Про це повідомляють "Подробности".

Пасажири обіцяли повісити капітана, стрибали за борт і викликали вертольота МНС. Всього на теплоході було 150 пасажирів.

Відразу ж після старту теплохід зламався, "Свята Русь" кинула якір на невському рейді біля гирла річки Іжора. Капітан попередив, що необхідно три години, щоб виправити поломку.

Паломники відразу ж пішли в свої каюти, а молоді пасажир почали веселитися, бо працювали бар і дискотека.

"При мені явно нетвереза ​​жінка вісім разів набрала МНС і вимагала вертоліт, кричачи, що теплохід йде на дно", - пояснила директор круїзу Єва Михалкова.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Матеріал по темі: У Росії випустили туалетний папір з текстом західних санкцій

Інші пасажири постійно викликали рятувальників, вимагали негайного швартування, один пасажир надів рятувальний жилет і стрибнув за борт. За словами очевидців, капітану "Святої Русі" погрожували повісити, втопити, в кращому випадку - посадити.

"Експрес-тестування на наявність алкоголю в крові дало позитивні результати у боцмана, механіка, кока і ще трьох членів екіпажу", - повідомили в МВС Санкт-Петербурга.

Транспортна поліція швидко приїхала до теплоходу і заспокоїла бунтарів. Судно повернули на Річковий вокзал.