Сьогодні терористи провели близько 30 атак на бойові позиції українських військових. Про це повідомляє штаб АТО.

Вночі бойовики нанесли потужний артилерійський удар із заборонених гаубиць калібру 152 мм по опорних позиціях військових неподалік населеного пункту Дружба. Терористи випустили більше 20 реактивних снарядів РСЗВ "Град" з тимчасово окупованих територій по Нижньому Луганської області.

Впродовж дня противник активно бив із 120-мм мінометів на всіх напрямках. Зокрема, на підступах до Пісків, Опитного, шахти "Бутовка" й Верхньоторецького, що неподалік Донецька, а також в районі Маріуполя - по Гранітоному.

Терористи з танків обстріляли Золоте та Опитне.

Матеріал по темі: Бійці АТО залишили опорний пункт під Маріуполем

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що за минулу добу поранення на Донбасі отримали 11 вояк, втрат немає.

Терористи здійснили більше 80 атак за минулий тиждень. Всього за тиждень зафіксовали 540 випадків порушення умов припинення вогню з боку сепаратистів, з них половина - в районі окупованого Донецька.

В штабі АТО підкреслюють, що противник продовжує відверто порушувати Мінські домовленості та застосовувати заборонене ними озброєння. Терористи звинувачують в усьому українських військових.