Фотограф зі Словаччини Люсія Секеркова в Румунію зустрілася з Марією Кампіно - самопроголошеної королевою провісниць. Про це повідомляє Обозреватель.

Місцеві жителі називають їх просто "відьми" або "циганки". Вони нібито можуть бачити майбутнє і зчитувати його по долоні, по зернам пшениці або по зірках.
Люсія познайомилася з Марією і провела з нею деякий час, фотографуючи відьом, їхні будинки, побут і ремесло, яке передається з покоління в покоління з незапам'ятних часів.

"Коли я знайшла цих жінок, вони не дуже хотіли, щоб я їх фотографувала. Деякі просили за це гроші. Ціни варіювалися від 20 до 50 євро за фотосесію.

Матеріал по темі: Після пологів американка придумує купальники для пишних дівчат (фото)

Дівчина перевірила їх передбачення.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я перевірила їх здібності. Всі прогнози були різними - у когось позитивними, у когось негативними. Всі вони були короткими і занадто загальними. Мені передбачили, що я вийду заміж і народжу першого з трьох дітей вже протягом року, але цього не сталося. На щастя, пророкування, що скоро близька мені людина помре, теж не збулося ".

Вона розповіла, що багатьом з них вдалося створити бізнес завдяки давнім ритуалам.