Протестанти в Єревані, які залишилися на проспекті Баграмяна, опинилися в оточенні поліції. Про це повідомляє "Новости-Армения".

Поліцейські не пропускають нікого на проспект, проте, за деякими даними, з боку площі Франції до мітингувальників приєднуються люди.

Серед учасників акції - громадські діячі, депутати, представники шоу-бізнесу, які продовжують виконувати роль "живого щита" між демонстрантами і мітингувальниками.

Депутат опозиційного "Вірменського національного конгресу" Нікол Пашинян заявив, що поліція повинна відмовитися від застосування сили щодо демонстрантів.

Глава фракції партії "Процвітаюча Вірменія" Наїра Зограбян зазначила, що депутати залишаться на проспекті Баграмяна для запобігання будь-яких сутичок стільки, скільки буде потрібно.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"У поліції є інформація про те, що справа і зліва від проспекту побачили молодиків в нетверезому стані з вибухівкою. Треба прояснити, хто вони такі", - сказала вона.

Заступник начальника поліції Єревана Валерій Оспіян заявив, що поліцейські "спробують відновити громадський порядок" в неділю після 23:00 на проспекті Баграмяна, а порушників покарають.

Матеріал по темі: У Єревані молодята прийшли підтримати революціонерів (фото)

Нагадаємо, що протести в столиці Вірменії тривають вже тиждень. Вони спровоковані тим, що комісія з регулювання суспільних послуг Вірменії 17 червня ухвалила рішення про підвищення тарифу на електроенергію з 1 серпня на 6,93 драма за кВт.год (приблизно на 16,7%).

У суботу президент Армніі Серж Саргсян заявив, що уряд Вірменії візьме на себе весь тягар, пов'язаний з підвищенням тарифів на електроенергію.