Автомобільна компанія nano-Flowcell з Ліхтенштейну представила в Женеві свій перший нано-електроавтомобіль nano-Flowcell Quant e-Sportlimousine. Про це повідомляє New-s.com.

Перший у світі нано-автомобіль працює на потоковій батареї. Цю технологію вивчають багато років. Вона грунтується на водневих паливних елементах в сукупності з традиційними принципами акумулювання електричної енергії.

Новинка оснащена чотирьма двигунами, по одному на колесо. Сумарна потужність двигунів 1000 к/с. Також було збільшено запас ходу, який тепер досягає 800 км.

Матеріал по темі: Ракета з їжею для МКС вибухнула на старті

Згідно даних nanoFLOWCELL, запас ходу розрахований на 600 км. Для розгону до 100 км/год електромобілю потрібно 2,8 секунди. Електрокар здатний розвивати швидкість до 382 км/год.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Компанія вирішує питання про те, щоб надалі розпочати серійний випуск цієї моделі.