28 червня 40 вуличних музикантів Москви вийшли на вулицю і влаштували флешмоб проти хвилі репресій, яку влада здійняла в останні місяці.

Про це повідомляє російський музикант Олег Мокряков на своїй сторінці в Facebook.

"Поліція кидається на артистів, відвозить їх у відділення, конфісковує інструменти, виписує повістки до судів, які засуджують їх до величезних штрафів за різноманітними статтями, на яку тільки вистачить фантазії. Зазвичай 10 тисяч рублів за влаштування несанкціонованого зібрання глядачів", - пише Мокряков.

Читайте також: Москвичі під дощем протестували проти війни з Україною

Артисти вийшли на Арбат, щоб привернути увагу людей, ЗМІ, колег до хвилі беззаконня. Вони заклеїли скотчем роти, музичні інструменти, апаратуру, банки для збору грошей, зв'язали руки як символ того, що їм намагаються заткнути рот.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Будемо виходити доти, поки останній гопник в погонах, останній чиновник, буде нацьковувати їх на нас, поки вони усі не будуть притягнуті до відповідальності за беззаконня", - ділиться подальшими планами Мокряков.