Полковник поліції Арсен Айвазян звернувся до мітингувальників на проспекті Баграмяна в Єревані з вимогою повернути сміттєві баки.

Про це передає УНН.

"Привласнили чуже майно, яке має бути повернено", - сказав А.Айвазян.

На що мітингувальники, які спорудили барикади з баків відповіли: "Не віддамо!". Мітингувальники сіли на баки і почали стукати по них ногами.

Читайте також: Поліцейські оточили протестуючих у Єревані

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зараз мітингувальники розділилися на дві групи. Одна - перейшла на Площу Свободи. Там організатори, що втратили довіру, намагаються переконати людей в тому, що буде розроблений новий план мирного протесту. Друга група залишилася стояти на проспекті Баграмяна. Чисельність її набагато більше, ніж першої.

Також стало відомо, що російська енергетична компанія "Інтер РАО" повідомила про пошук покупця для "Електричних мереж Вірменії". До такого кроку керівництво компанії вдався якраз через масові заворушення в центрі Єревану. Влада країни пообіцяла націоналізувати цю компанію, адже через зростання цін на електроенергію люди і вийшли на мітинги.