Начальник ГУ МВС у Донецькій області В'ячеслав Амброськін опублікував список бойовиків окремого батальйону "Сомалі" терористичної "ДНР", що діє під керівництвом Михайла Толстих (Гіві).

В основному, це раніше судимі мешканці Донецької області, передають Патріоти України.

"На окупованій території Донецької області орудують бандити "Сомалі" під керівництвом Михайла Толстих, 1980 року народження, жителя Іловайська, на прізвисько "Гіві". "Діяч ополчення", який пройшов шлях від паркувальника до "полковника ДНР", відомий своїми показовими допитами полонених українських військових", – написав у соцмережі Амброськін.

Читайте також: Інформація про загибель Гіві не підтвердилася

У списку терористів всього 29 чоловік. Переважно це мешканці Донецької області. У багатьох кримінальне минуле.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

За словами керівника донецької міліції, злочинна діяльність цих громадян України вже задокументована. "Вони не втечуть від відповідальності за скоєні злочини. Їх же "колеги" по банді з Російської Федерації будуть встановлені, незважаючи на спроби сховатися за прізвиськами", – додав Амброськін.