У столиці на Русанівці сутичка пішохода з нахабним водієм перетворилася на бійку.

Про це повідомляє спільнота АвтоКарма на своїй сторінці у Facebook.

Водій білого Range Rover з дивними номерами # DF400NY припаркувався вздовж зебри пішохідного переходу на перехресті бульвару Давидова та вулиці Ентузіастів. Чоловік, який проходив поряд, зробив йому зауваження щодо неприпустимості паркування на пішохідному переході. Водій відповів зухвало і нахабно.

Пішохід хотів зняти на телефон правопорушника та його авто, але водій вибіг з машини і перешкоджав свідку фіксувати адмінпорушення.

"Копнув ногою пакет з покупками чоловіка, його самого він вдарив по голові, зав'язалася бійка", – написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: В Київському метро запускають систему оплати кредиткою

Пішохід виявився чоловіком хоробрим і міцним, і вже через деякий час він за допомогою підручних засобів ганяв хама-водія по дорозі.

"Фото машини зроблено вже після того, як водій заскочив після бійки в машину і, проїхавши близько 15 м по зустрічній смузі бульвару Давидова, кинув свій автомобіль на тротуарі і почав переслідувати свідка-пішохода пішки. На всі зауваження інших пішоходів відповідав, що, стоячи прямо на зебрі, він "включив аварійку", а також " сплатив штраф би, і все", – повідомляють очевидці.