Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу повідомив, що клуб готовий відпустити трьох бразильців.

Про це він розповів в інтерв'ю клубному сайту.

"Ми готові до того, щоб відпустити або продати гравців, які вже давно захищають кольори нашого клубу: в першу чергу, Дугласа Косту, Луїса Адріано, а також Фернандо. З цими футболістам ми зараз знаходимося в переговорному процесі", - розповів румунський наставник донецького клубу.

"Мені казали, що у "Аль-Ахлі" є домовленість з Луїсом Адріано. Але, наскільки мені відомо, Адріано не схвалив їх пропозицію. Ще є час до 31 серпня, коли закривається трансферне вікно. Подивимося", - роз'яснив Луческу ситуацію з переходом форварда "Шахтаря" в еміратський клуб.

Читайте також: У капітана "Шахтаря" народився син Карло

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чесно кажучи, я очікував, що "Баварія" вступить в переговорний процес по Дугласу Кості. Хоча зараз передчасно говорити про цей трансфер як про той, що відбувся. Він буде вважатися здійсненим тільки тоді, коли Коста поставить підпис під контрактом", - заявив Луческу щодо анонсованого вже переходу Дугласа Кости в ряди німецької "Баварії".