Сьогодні у Тернополі на проспекті Степана Бандери 51-річний чоловік викинувся з вікна 6-го поверху багатоповерхівки і розбився насмерть. Причиною самогубства стали доларові борги перед банком.

Мертвим на землі біля будинку, де він мешкав, чоловіка знайшли перехожі.Очевидці розповідають, що у загиблого були поламані ноги, страшні забої, а навколо тіла багато крові.

Читайте також: Злодії закатували херсонського довгожителя

Слідчі встановили, що чоловік був тверезий і випадково випасти з вікна не міг. У міліції розглядають версію самогубства. Чоловік мав забов`язання перед банками – кредити, які він взяв декілька років тому в доларах.

За словами родичів загиблого, він працював стоматологом, мав власний стоматологічний кабінет у мікрорайоні "Аляска" і був розлучений.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще