Вчора ввечері невідомі підпалили офіс Херсонської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Про це повідомляє прес-служба організації.

В результаті пожежі було пошкоджено приміщення офісу, партійне майно та інвентар. Офіс розташований у житловому будинку, мешканці якого могли стати жертвами через злочинні дії підпалювачів.

"Ми чітко можемо заявити, що це був підпал нашого офісу, адже були свідки, що бачили, як біля вікон нашого офісу довгий час крутилися двоє підлітків. Обурює, що хтось, намагаючись завдати нам шкоди або залякати, не замислюється над тим, які жертви міг спричинити цей підпал для звичайних мешканців цього житлового будинку. Варто зазначити, що під час Революції гідности також були спроби підпалити цей офіс, підпаливши автомобільні покришки, але тоді вдалося вчасно ліквідувати пожежу й не допустити поширення вогню на житловий будинок", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В офісі "Свободи" в Сумах пролунав вибух

Керівник Херсонської обласної організації ВО "Свобода" Олег Гаврилко наголосив, що міліція повинна встановити особи порушників та притягти їх до відповідальності.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, що в Сумах 16 червня в офісі ВО "Свободи" стався вибух, після якого приміщення охопили дим та вогонь.