Вчора на Контрактовій площі три-чотири десятки людей в камуфляжі побили неформалів біля пам'ятника Григорію Сковороді. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook Геннадій Гутгарц.

"Схема дика: дівчата стрибають на волохатих хлопців, потім підскакує натовп бритоголових 15-20 років, деякі з них у декоративному камуфляжі і ніби-то заступатися за скривджену дівчину? Б'ють хлопців з довгим волоссям або з кільцями у вухах", - пише він.

Читайте також: Школярку збив п'яний міліціонер

Чоловік підкреслив, що двох вдалося відбити, а працівники правоохоронних органів підійшли хвилин через десять після дзвінка.

"Ті, хто бив, встигли втекти. Зрозуміло, що злітна, але звідки і чому? Під такі ж роздачі потрапляв в 87 на Арбаті і на бж. Але зараз? Було відчуття, що серед них були промотивовані лідери", - підсумував він.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що 8 червня в Солом'янському районі Києва сталася масова бійка. Учасником бійки виявився журналіст одного з центральних телеканалів.