НАТО в закритому режимі обговорили військову допомогу Україні. На засіданні в Брюсселі представники Альянсу розглянули представлену українською стороною концепцію розвитку ЗСУ до 2020 року. Про це повідомляє ТСН.

Засідання проходило за закритими дверима, без присутності камер і журналістів.

ТСН повідомляє, що на засіданні обговорювалося питання побудови в Україні заводу з виробництва патронів на заміну захопленому сепаратистами Луганського патронного заводу.

"В даний час НАТО вибирає серед країн-партнерів компанію, яка збудує такий завод. Україна повинна створити першу в історії українсько-польсько-литовську військову бригаду до 25 липня ", - йдеться в повідомленні.

Цей підрозділ має розпочати тренування до кінця року, базування бригади планується в Польщі.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Матеріал по темі: США передадуть Україні ще 100 броньовиків Humvee

НАТО запропонувало організувати "сили спецоперацій" в Україні, покликані реагувати на появу на території країни сепаратистів. Військових, які запобігатимуть цьому навчать військові з США.

Нагадаємо, що есміец НАТО вчора увійшов в територіальні води Грузії - порт Батумі для посилення безпеки в регіоні.